Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@10:36:57 GMT

تاکسی بانوان؛ نیازی که در میاندوآب احساس می شود

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۱۱۹۷۵

تاکسی بانوان؛ نیازی که در میاندوآب احساس می شود

ایسنا/آذربایجان غربی با گسترش زندگی شهرنشینی روز به روز انواع خدمات در زمینه‌های مختلف به اقشار مختلف مردم ارائه می‌شود، که وسیله نقلیه عمومی نیز یکی از مهم‌ترین این ملزومات است. آژانس بانوان یکی از ضرورت‌هایی است که این روزها در جوامع مختلف بیش از پیش به وجود آن احساس نیاز می‌شود، ولی در کمتر شهری است که به آن توجه می‌شود، حال آنکه می‌طلبد در این زمینه چاره‌اندیشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با رانندگان بانو احساس آرامش بیشتری دارم

م- فصاحتانم خانه دار اهل میاندوآب به ایسنا گفت: با رانندگان بانو احساس آرامش و امنیت بیشتری دارم، ولی متاسفانه نه تنها در شهر ما بلکه در شهرهای مجاور نیز آژانس بانوان هنوز وجود ندارد.

وی با بیان اینکه در فصول سرد سال وقتی دخترهایم راهی مدرسه و دانشگاه می‌کنم، نگران‌شان می‌شوم، ادامه داد: هر دو دخترم در پاییز و زمستان بعد از غروب خورشید به منزل می‌رسند و در این لحظات واقعا من اضطراب زیادی را تحمل می‌کنم.

این مادر بر لزوم فراهم کردن امکانات رفاهی بانوان تاکید کرد و گفت: بانوان امروزه پای ثابت منزل نیستند، بلکه برای کار اداری، تحصیلی و انجام امور شخصی مدام در حال رفت و آمد به شهر هستند، ای کاش می‌شد که حداقل سه راننده زن در شهرمان داشته باشیم.
حاضر هستم برای آژانس بانوان به صورت رایگان تبلیغ کنم. 

خ – نجیبی که خود را به خبرنگار ایسنا فعال فرهنگی و اجتماعی معرفی کرد، گفت: اگر آژانس بانوان در سطح شهر میاندوآب راه اندازی شود، استقبال خوبی خواهد شد. 

وی ضمن اشاره به یکی از خاطرات تلخ خود حین یک سفر درون شهری، گفت: در انتخابات سال گذشته دم دمای غروب بود که می خواستم تاکسی بگیرم و به منزل برگردم، ولی در ستاد کارمان طول کشید و تا شب ماندم، اواخر شب به همسرم گفتم که خودم برمی گردم و جای نگرانی نیست، پس یک خودروی شخصی با خیال اینکه تاکسی است گرفتم و راه افتادم، در اواسط مسیر متوجه شدم که آقای راننده در حالت متعادلی نیست، پس فوری درخواست توقف کرده و همان جا پیاده شدم.

این جوان با بیان اینکه بانوان در هر زمینه ای که فعالیت کنند به هم نوع و هم جنس خود حس خوبی را انتقال می‌کنند، ادامه داد: امیدوار هستم روزی برسد که شغل رانندگی هم بین بانوان همانند خیاطی، آرایشگری و ... نهادینه شود و افراد زیادی به این حرفه روی بیاورند.

نجیبی با بیان اینکه به عنوان یک زن علاقه مند هستم که با راننده بانو رفت و آمد کنم، گفت: مادر و پدرم در یکی از روستاهای مجاور ساکن هستند، گاهی برای رسیدگی به مادر بیمارم مجبور هستم، تنها به روستا بروم، بنابراین اگر یک راننده زن و مطمئن در شهرمان وجود داشته باشد، راحت تر می‌توانم بروم.

موانع زیادی برای رانندگی آژانس وجود دارد
نساء محدث بانویی که برای دریافت مجوز رانندگی بانوان اقدام کرده است، به ایسنا گفت: همسرم راننده آژانس است، من هم برای اینکه در تامین هزینه های زندگی کمک حال همسرم باشم، علاقه مند هستم، کار او را دنبال کنم.

وی ضمن اشاره به اینکه در جلسات، نشست‌ها و محافل مختلف که با زنان داشته ام، به وضوح احساس نیاز آنها برای راننده بانو را احساس کرده ام و همیشه این موضوع یکی از مباحث ما است، ادامه داد: ولی متاسفانه با وجودی که در این شهرستان چنین کمبودی وجود دارد، ولی مجوز صادر نمی‌شود.

آژانس بانوان در میاندوآب با استقبال عمومی روبه رو نشد/ تاکنون دو آژانس ویژه خواهران تعطیل شده است
رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری میاندوآب با بیان اینکه دو نفر بانو در تاکسی 1840 به عنوان راننده در حال فعالیت هستند، ادامه داد: یکی از معضل‌های ما در این حوزه برابر نبودن عرضه و تقاضا است، به طوری که روز به روز بر تعداد خودروهایی که خدمات جابه جایی مسافر ارائه می‌دهند، افزایش می یابد.

وی با بیان اینکه تاکنون دو مجوز برای راه اندازی آژانس بانوان در سال 90 و 91 صادر شد، ادامه داد: این آژانس نتوانست نظر جامعه هدف خود را جذب کند، عدم توفیق آژانس می‌تواند عدم رغبت مسافر یا نبود راننده زن باشد.

معبودی اظهار کرد: 14 سال قبل نیز چندین خانم یک آژانس دائر کرده و آن را به صورت تعاونی مدیریت می کردند، ولی آنها نیز نتوانستند موفق شوند پس تعطیل کردند. 

این مسئول با بیان اینکه برای تامین امنیت مسافران به ویژه بانوان نهایت تلاش را می‌کنیم، اضافه کرد: جابه جایی مسافر با خودروهای شخصی و بدون مجوز روزبه روز در حال افزایش است و این معضل را بعد از شیوع ویروس کرونا بیشتر می‌بینیم، حتی برخی روزها بین 30 تا 40 مورد خودروهای شخصی فاقد مجوز را حین انتقال مسافر شناسایی کرده و برابر قانون با آنها رفتار می‌کنیم.

این مسئول ضمن اشاره به اینکه تاکسی‌های زرد نسبت به روند جاری معترض هستند و برخورد جدی را می‌خواهند، اضافه کرد: با افراد متخلف که برخورد می‌کنیم، وقتی پای درد و دل آنها می نشینیم، می گویند که لیسانس یا فوق لیسانس دارند ولی به خاطر نیافتن شغل مناسب به رانندگی روی آورده‌اند، ولی تامین امنیت مسافران بخصوص مسافران خواهر ایجاب می کند، نسبت به رعایت موازین قانونی مصمم باشیم.

رئیس سازمان حمل و نقل شهرداری میاندوآب، داشتن خودرو، تاهل، گواهینامه معتبر، پایان خدمت و سن بالای 20 سال و کمتر از 60 سال را از جمله شرایط برای ورود به تاکسیرانی عنوان کرد و گفت: افرادی که مایل به فعالیت در این زمینه هستند، باید مدارک را تحویل دهند، تا برای استعلام به مراجع ذی‌صلاح فرستاده شود، در صورت طی همه مراحل نسبت به صدور مجوز اقدام می شود.

به گزارش ایسنا؛ شکی نیست که اتحادیه تاکسیرانی و سازمان حمل و نقل شهرداری بر روند عملکرد تاکسی‌ها و خودروهای مسافربری نظارت کافی و گسترده دارند، ولی از سوی دیگر نمی توان این موضوع را انکار کرد، که بانوان در صورت دسترسی به آژانس ویژه زنان از خدمت سفر ایمن، مطمئن و راحت تر برخوردار خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تاکسی بانوان آژانس بانوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۱۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  مسابقات بوکس قهرمانی نونهالان آذربایجان‌غربی با شرکت ۵۹ بوکسور در ۱۴ وزن به میزبانی بوکان برگزار شد.

در این مسابقات تیم میاندوآب با کسب ۱۶ امتیاز به مقام قهرمانی دست یافت و تیم‌های بوکان و مهاباد به ترتیب مقام‌های دوم و سوم را کسب کردند.

نفرات برتر تیم میاندوآب به ترتیب ابوالفضل قاسمی مدال طلا، مبین اطهر مدال طلا، امیررضا محمد پور مدال نقره و برهان خدادادی مدال برنز بوده و مربیگری تیم نیز برعهده اسکندر عبدی و فرشاد عبدلی و سرپرست تیم بهمن عزیزی بود.

همچنین پس از اتمام مسابقات طی مراسمی از مدال‌آوران شهرستان میاندوآب توسط رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان تجلیل به عمل آمد.

دیگر خبرها

  • دیگر نیازی به پلاک گذر موقت نیست!
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • بی نیازی کشور به واردات ورق‌های گالوانیزه خودرو با میدان داری چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پایگاه فوریت‌های پزشکی بکتاش
  • انریکه تحقیرم کرد، او حتی با من دست نداد
  • قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی
  • میاندوآب قهرمان مسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی شد
  • دیدار استاندار لرستان و آیت‌الله «نیازی»
  • فیلم| شهردار اصفهان راننده تاکسی برقی شد!
  • برگزاری جلسه بررسی طرح آمایش سرزمین شهرستان میاندوآب